Etusivu > Ihmiset > Kummit
Ellin sivut

Kummit

[Emma ja kummit]

Meistä on tuntunut hyvältä idealta, että tyttärillämme on sekä sukulaiskummi että ystäväkummit. Tällä tavoin lapsella on tärkeitä aikuiskontakteja monenlaisissa tilanteissa.

[Pauliina ja Emma nimijuhlassa]

Pauliina

Emman sukulaiskummi on Marin sisko Pauliina, joka kummiksi tullessaan asui vielä kotona Nummelassa. Pauliina on ihminen, joka taatusti tulee aina olemaan läsnä kaikissa meidän perheemme ja Emman elämän käänteissä. Pauliina on myös hyvin varteenotettava ja halukas lapsenvahti, jonka kanssa Emma tulee varmasti aina viihtymään. Pauliina on myös mukavan nuori. Jos äiti ja isä joskus tuntuvat kovin vanhoilta, Pauliina ei koskaan ole Emmasta yli kahdenkymmenen vuoden päässä.

Kaisa ja Tuomas

Ystäväkummeiksi Emmalle pyysimme Kaisa ja Tuomas Purasta. Tuomaa on yksi Mikon vanhimpia ystäviä Nummelasta, ja Kaisankin olemme tunteneet lähes koko opiskeluajan. Kaisa ja Tuomaa ovat hauskasti myös ammatiltaan hyvin lähellä Emman vanhempia: tietoteekkari ja opettaja. Ainakin tällä hetkellä Kaisa ja Tuomaa asuvat Lappeenrannassa, mutta heillä on pysyvä kiintopiste Nummelassa, jossa Tuomaan vanhemmat asuvat. Ja Nummelasta ei aja Vihdin kirkolle kuin vajaan vartin. Aina kun mahdollista tapaamme Purasia, vietäämme iltaa ja katsomme vaikkapa elokuvia tai pelailemme. Tällaista mukavaa yhdessäoloa Tuomaan ja Kaisan kanssa toivomme Emmallekin. Ensimmäisten elinkuukausiensa aikana Emma on ainakin todennut Kaisa-kummitätinsä sylin oivaksi paikaksi nukkua.

[Emma kaisan sylissa img 6334] [Kaisa, Tuomas ja Emma] [Emma Tuomaan sylissä]

Kaisa ja Tuomas saivat lähes päivälleen vuoden Emman syntymän jälkeen oman tyttären, Tarun. Ellin mielestä Taru onkin Emman kummivauva. Taru on ensin ollut Emmalle oikea ihmetyksen aihe, sillä vauvat aina kiinnostavat pieniä ihmisiä. Kunhan Taru kasvaa, ovat kolmikko Elli, Emma ja Taru varmasti lyömätön ystäväyhdistelmä. Tuskinpa mikään on niin kivaa, kuin että tutut aikuiset saavat samanikäisiä lapsia. Näin perhetapaamiset säilyttävät kiinnostavuuttaan paljon pidemmälle elämään.

Sivun viimeisin muutos: "2005-10-22 14:29:05 mtreinik"