Etusivu > Ihmiset > Sukulaiset
Ellin sivut

Sukulaiset

Emma on onnekseen syntynyt suureen sukuun: isoisovanhempia on neljä, isovanhempia viisi, isotätejä ja -setiä kuusi, pikkuserkkuja yksitoista, tätejä ja enoja neljä sekä tietysti isä, äiti ja isosisko. Tämä tarkoitta sitä, että kaikkiin juhliin riittää tulijoita ja aina on joku jonka voi kutsua käymään tai jolla voi käydä itse piipahtamassa.

Emman kaikki sukulaiset löytyvät sukupuusta (salasanasuojattu), jonka Mari ja Mikko kokosivat Ellin syntymän jälkeen. Parin vuoden takaiseen sukupuuhun on Emman ohella lisätty pikkuserkku Jonas Stenger, joka syntyi kesällä 2003. Emma ja Jonas taas saivat pitää kuopuksen paikkaa vain syksyyn 2005, jolloin syntyi Marin serkulle Cillalle kolmas lapsi.

[Uuden kodin paikka]

Kesäisessä perhekuvassa ovat Mikko-isä, Elli-sisko sekä Mari-äiti koko perheen uuden kodin tontilla.

[Toivolat] [Sylvi, Timo ja Emma]

Emman Pirjo-mami, Jukka-ukki, Janne-eno sekä Pauliina-täti juhlistavat Emman vanhempien naimisiinmenoa heinäkuussa 2003. Toisessa kuvassa Emman Sylvi-mummo ja Timo-pappa tutustuvat uuteen lapsenlapseensa.

[Emma Pirjon sylissä] [Emma Jukan sylissä] [Emma Timon sylissä] [Emma Sylvin sylissä]

Jo alle vuorokauden ikäisenä Emma pääsi neljän isovanhemman syliin, kun he kävivät sairaalassa tervehtimässä uutta tulokasta.

[Vesku ja Elli] [Viertiöt]

Emman Saku-vaari, Mira-täti sekä Marita viettävät Vesku-enon rippijuhlia elokuussa 2003. Skootterin selässä on Elli sekä Vesku-eno.

[Leena ja Budju juhannusaterialla]

Emman ukin sisko Leena sekä hänen puolisonsa Budju ovat koko Emman perheelle tärkeitä ihmisiä. Heidän kanssaan vietämme esimerkiksi juhannuksia ja jouluja.

[Elma Reinikainen] [Yrjö Reinikainen] [Elli ja Anna-Liisa] [Elli Hertan sylissä]

Emmalla on neljä isoisovanhempaa: isänisänäiti Elma, isänisänisä Yrjö, äidinäidinäiti Anna-Liisa sekä äidinisänäiti Hertta.

Sivun viimeisin muutos: "2005-10-14 23:02:32 mtreinik"