Etusivu > Harrastukset > Muskari

Muskari

Syyskausi 2004 ja kevätkausi 2005

Tiistaisin kävimme Vihdin seurakuntatalolla Pirkko Kelan vetämässä vauvamuskarissa. Olimme Emman ikäisten ryhmässä, jossa kävi aika vaihtelevasti reilu kymmenkunta äitiä ja lasta. Parhaimpia tuttuja olivat Salla, Eemeli ja Pikku-Joonatan. Elli oli kaikkia muita lapsia selvästi vanhempi, joten sovimme, että Elli kerhossa äiti ja hänen vauvanaan on Tyttö. Elli sai jopa oman tuolin äitien riviin.

Kerho toimi siten, että äidit istuivat puoliympyrässä flyygelin ympärillä ja jokainen leikitti omaa lastaan sylissään ohjeiden mukaan. Laulettiin, leikittiin, hellittiin. Pirkko Kela lauloi ja soitti flyygeliä. Välillä noustiin ylos ja tehtiin vähän erilaisia leikkejä ja tansseja. Vuoden edetessä lapset kasvoivat ja yhä useampi kyllästyi istumaan sylissä. Silloin lapset osin itsenäisesti leikkivät ja touhusivat seurakunnan juhlasalin esiintymislavan tienoilla. Emmakin on tuossa paljon horjuvaa kävelyään kehittänyt.

Ellillä ja Emmalla oli molemmilla kerhossa omat lempilaulunsa ja leikkinsä. Ehkäpä tärkeimpiä olivat Lontoon silta, Pikkupeikko Pirandella sekä Auto se ajella hytkyttää.

Sivun viimeisin muutos: "2005-10-21 22:45:48 mtreinik"