Etusivu > Harrastukset > MLL:n perhekahvila

MLL:n perhekahvila

Kesästä 2004 asti

Heti kun kesällä 2004 muutimme Vihtiin aloimme maanantaisin käydä MLL:n järjestämässä perhekahvilassa maanantaiaamuisin. Kerho pidetään Suvirinteessä, joka on kunnan nuorisotila. Suvirinne on hyvin lähellä minun käsitystäni Peppi Pitkätossun Huvikummusta, talo on purettavaksi tuomittu rötiskö, mutta tunnelmaa ja fiilistä on kivasti. Paikka on myös täynnä merkkejä siitä, että sen käyttäjinä on nuoret: tauluja ja piirustuksia seinillä, patjoja lattialla, leluja yms.

Perhekahvila toimii hyvin vapaamuotoisesti. Sinne mennä leikkimään paikalla olevien lasten kanssa, aikuiset juttelevat keskenään. Jossain vaiheessa juodaan kahvit ja mehut ja syödään keksiä. Sitten jatketaan leikkimistä. Ellin ja Emman suosiossa ovat varsinkin kerhon mittavat dublolego-varastot, pompittavat patjat ja isot tyynyt, joista voi rakennella mäkiä, torneja tai autoja, iso sininen jumppapallo ja nuket vaunuineen. Kavereitakin kerhosta löytyy aina. Ehkäpä tärkeimmät kerhokaverit tytöille ovat olleet Pikku-Salla ja Iso-Salla.

Syksyllä 2005 kun Elli aloitti 3-vuotiaiden seurakunnan kerhon, alkoi Emma käydä Suvirinteessä kahden Taijan kanssa. Emmalle on hyvin tärkeää, että myös hänellä on maanantaisin tämä oma kerho. Tänä syksynä perhekahvilassa on myös alkanut kiva uusi toimintatapa: joka toisella kerralla on ohjelmassa ohjattua askartelua tai loruleikkejä. Tämä on selvästi ainakin Emman mielessä nostanut kerhon imagoa suuresti. Tyttö oli niin ylpeä, kun hän tuli kotiin omasta kerhostaan tekemiensä siili-askartelujen kanssa.

Sivun viimeisin muutos: "2005-10-21 22:46:01 mtreinik"