Etusivu > Mieliasiat > Musiikki
Ellin sivut

Musiikki

Vauvasta vuoteen 2005

Emma ei ainakaan vielä vaikuta siltä, että laulaminen tai musiikki olisivat hänelle erityisen tärkeitä asioita. On vaikea keksiä erityisesti mitään kappaleita, joista tyttö kamalasti tykkäisi tai joita hän usein laulaisi. Toki Emma nopeasti oppii vaikka kerholaulut, osia Jumalan kämmenellä -virrestä hän on osannut heti kun oppi puhumaan ja muskarin jälkeen Emma toisteli usein vaikkapa Auto se ajella hytkyttää. Synttäreillä Emmasta on aidosti kivaa laulaa Paljon onnea vaan. Autossa Emma välillä laulaa lastenkasettien mukana.

Kotona Emma aika usein kiikuttaa meille erilaisia lasten CD-levyjä (useimmiten Lasten musaboxi), mutta harvoin hän jää niitä kovin kuuntelemaan. Emmaa taitaa enemmän kiinnostaa tekniikka, se mitä pitää painaa, jotta ääni tulee. Usein Emmaa kiinnostaa myös esimerkiksi ravintoloissa tai vierailla käydessä musiikin lähde. Tyttö kysyy: Ääni tulee mistä? Pianoa Emma soittaa mielellään ja hän menee heti syliin, jos Mikko soittelee. Emmasta on myös hauska painella pianon nappuloita ja saada piano itse soittamaan. Erilaisista soittimista Emma tykkää. Hän soittelee silloin tällöin nokkahuiluaan ja kokeilee kapuloita. Kellopeliäkin hän joskus hetken soittelee.

Välillä Emma myös haluaa musiikin pois päältä. Hän saattaa myös pyytää, että äiti ei saisi laulaa jotain laulua. Esimerkiksi Ellin kovin pitämä Seitsemän miehen voima on Emmasta kai aika kamala, sillä hän sanoo hyvin voimakkaasti, että hän ei halua sitä laulettavan. Sen sijaa erilaiset piirilaululeikit ovat Emmasta hurjan kivoja. Piiri pieni pyörii on joka kerhossa ja myös kotona Emman ihan lemppari.

Sivun viimeisin muutos: "2005-10-21 23:14:57 mtreinik"