Etusivu > Mieliasiat > Lelut
Ellin sivut

Lelut

Vauvasta vuoteen 2005

Emman lelujen valintaan on aina voimakkaasti vaikuttanut Elli, sillä tytöt leikkivät pitkälti yhdessä. Ihan vauvalelut kuten helistimet Emmalta jäivät lyhyelle käytölle, sillä kunhan tyttö selväsi lattialla, siirtyi hän heti Ellin käyttämiin leluihin. Emma taisi esimerkiksi selvitä lelujen syömisestä käyttäen puruleluina lähinnä Dublolegoja. Muista leluista kasvavan Emman suosioon ovat päässeet erityisesti muovieläimet ja astiat. Emma myös mielellään pukee nukeille vaatteita ja laittaa niitä nukkumaan. Emma on myös vannoutunut nukenvaunufani. Hän kärräilee sisällä nukkeja taaperokärryssä tai rottinkivaunuissa ja ulkona, erityisesti Ellin pyöräretkillä, Emma työntää erittäin taitavasti isoja nuken vaunuja. Hiekkalaatikolla Emma tykkää paljon tehdä ihan perinteisiä hiekkakakkuja ja jos se on neuvoteltavissa valitsee tyttö itselleen ison keltaisen ämpärin ja punaisen lapion.

Emma on myös ikäänsä nähden mielestäni aika nuorena innostunut palapeleistä, joita hän saa kokoon yllättävän hyvin. Varsinkin palapeli, jossa on keinuva tyttö on koottu Emman kanssa sata kertaa. Emma myös pitää seurapeleistä. Chokoa hän jaksaa aika kauan, dominoa tovin ja kuvalottoa kaikkein pisimpään.

Emmalle on varmasti leluista tärkeimpään rooliin nousseet aina unikaverit. Saatuaan oman Tytön, on Emma varmaan nukkunut sen kanssa joka yö. Ainut Tytön veroinen ja oikeastaan myös sen ohittanut tapaus on Mamilta ja Ukilta jouluna 2004 Tukholmasta asti saatu Hauva. Tuota pientä reppanaa Emma on raahannut kaikkialle ja se on selvästi ollut Emman turvalelu. Emmalle on aina iltaisin tärkeää, että hän saa syliinsä kaikki sen hetkiset tärkeät tapaukset. Jos oikeita ystäviä ei löydä, on tilanteessa selittämistä. Välillä Emmalla on niin paljon unikavereita, että häntä ei meinaa nähdä niiden alta. Syksyllä 2005 unikaverijoukkioon kuuluvat Hauva, Tyttö, Hippi, Norsu, Rättinalle (Emman ensimmäinen unilelu, jonka tyttö sai Saksasta syntymälahjaksi), kaksi kilpikonnaa ja vauva-nukke. Ja Emma siis todella käy nukkumaan nuo kaikki sylissään! Päänsä alle hän haluaa Mamin tekemän unityynyn.

Sivun viimeisin muutos: "2005-10-21 23:10:46 mtreinik"